Waar bent u naar opzoek?

VIS NIEUWS

Arbeiten in vollem Gange
5e26f7ed 20d1 4daa a167 a8a6082d3d5c

Momenteel zijn wij enorm druk met de werkzaamheden aan ons complex. Vissen is gewoon toegestaan. Dagkaarten en jaarvergunningen zijn via onze website aan te schaffen. Alleen kan je nog geen gebruik maken van de faciliteiten in onze pro-shop of horeca.

We hebben grootse plannen! Zo zal er binnenkomt een ware Guru Pro-Shop op het complex aanwezig zijn waar jij al onze Guru en Mainline Match producten kunt bekijken, proberen en zelfs kunt aanschaffen. De Pro-Shop wordt geheel in Guru stijl gebouwd en zal alle faciliteiten hebben die je mag verwachten van een Pro-Shop.

Daarnaast wordt ook de horeca gelegenheid flink onder handen genomen. Zo is het straks mogelijk om te genieten van een koude drankjes, warme koffie, snacks en natuurlijk een dagelijks wisselende warme specialiteit.

Hou onze website en sociale media pagina’s in de gaten om op de hoogte te blijven van de vorderingen en natuurlijk de grote opening op 20 april!

alles over Guru Nolderwoud

Ander nieuws

Spezielle Tage!

Die Ferienzeit steht vor der Tür und unser See Manager geht auch in seinen wohlverdienten Urlaub. Aber keine Sorge, wir bleiben geöffnet und haben einige besondere Gäste!

312A2972