Waar bent u naar opzoek?

VIS NIEUWS

Hoher Wasserstand
5adae7e0 02fc 4aa8 b3e2 1241ddf84f75

Door de massale regenval van afgelopen weken, in combinatie met een extreem hoog grondwaterniveau staat het water in onze vijver hoger dan normaal. Onze vijver is voorzien van 24 steigers die normaliter netjes boven water staan. Helaas is door het hoge grondwater, ook het niveau in onze vijver gestegen tot een ongekende hoogte. Dit zorgt ervoor dat het water momenteel boven de stijgers staat en zelfs tot aan de paden rond de vijver.

We hebben verschillende mogelijkheden overwogen om het waterniveau te doen zakken, echter is het helaas niet mogelijk om het niveau te doen zakken door bijvoorbeeld water weg te pompen. Omdat het hoge niveau bepaald wordt door grondwater, zal wegpompen slechts een tijdelijk effect hebben. We houden het waterniveau uiteraard nauwlettend in de gaten en het is alweer flink gezakt.

Vissen is mogelijk, neem wel hoge laarzen mee en wees voorzichtig want de steigers kunnen glad zijn. Komende winter gaan we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat mocht het water onverhoopt hoog komen te staan, we hierop voorbereid zijn en jij lekker hoog en droog kunt vissen, zonder bang te hoeven zijn voor natte voeten.

We zullen iedere week een update geven over de waterstand zodat jij je hierop kan voorbereiden.

alles over Guru Nolderwoud

Ander nieuws

Spezielle Tage!

Die Ferienzeit steht vor der Tür und unser See Manager geht auch in seinen wohlverdienten Urlaub. Aber keine Sorge, wir bleiben geöffnet und haben einige besondere Gäste!

312A2972